Anmälan specialsök grund

Anmälan till

GRUND/FORTSÄTTNINGSKURS I SPECIALSÖK

22-23/1 -2022 Grundkurs Specialsök -Avslutad
12-13/2 -2022 Grundkurs Specialsök -Avslutad
5-6/3 -2022 Fortsättning Specialsök -Avslutad
Anmälan till reservplats
 
 
 
 
 
 
JA
 
Fredag-Lördag - natten innan kursstart
Lördag-Söndag - under kursen
Söndag-Måndag - natten efter kursen
Jag önskar inget boende
 
 

Information om boende


Ange i formuläret om du önskar boka boende på vårt hotell som ligger i anslutning till utbildningslokalerna. Boendet bokas i mån av plats och du får veta i din kursbekräftelse om boende finns tillgängligt enligt dina önskemål. Kurshelgerna den 12-13/3 samt 2-3/4 är fullbokat på hotellet. Pris per natt för elever är satt till 650:- /person/natt inkl. ett frukostpaket. Du betalar inget extra för din hund. Mer information om hotellet finns på www.hotelinsense.com


Tillgång till kyl, frys och micro finns (ej spis o ugn). Det finns butiker (ICA, Willys, Tempo o Lidl) och restauranger (Pizzeria, Thai, Max o Burger King) 5 minuter bort i bil.


FAKTA

Här anmäler du dig om du och din hund vill gå en grund/fortsättningskurs i specialsök/precisionsspår. Kursen genomförs lördag-söndagar enligt valbara kursdatum kl. 09-16


När vi fått din anmälan får du ett mail tillbaka med en bekräftelse.


Kurskostnad: 1890:- 

Information, villkor och Regler

 

Våra utbildningar genomförs med max 6 deltagande ekipage, detta för att du och din hund ska få ut så mycket individuell träning som möjligt.Tänk på att komma i god tid innan start, speciellt första gången, så hunden får vänja sig vid miljön. Alla vill kanske heller inte att deras hund ska få hälsa på andra, respektera det!

 

Anmälan

Anmälan sker via vårt formulär.

Vid anmälan vill vi veta ditt namn, hundens namn, ras och ålder samt era kontaktuppgifter. Berätta också om dig själv, ålder på både dig och din hund/hundar och erfarenheter.

 

Avbokning/ ångerrätt

Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) har du som privatkonsument  alltid 14 dagars ångerrätt från den dag då avtalet sluts, d.v.s den dag då du anmäler dig till en kurs, utbildning eller audition.

Vill du avboka ditt deltagande ska det ske inom dessa 14 dagar, genom att meddela oss via e-post. Din avanmälan skall av oss bekräftas per e-post.

Har du inte avbokat din plats inom dessa 14 dagar, om det är färre än 14 dagar från anmälan till kursstart eller om du redan har påbörjat kursen inom dessa 14 dagar, har du enligt ovanstående lag ingen rätt att ångra dig. I det fallet är du skyldig att betala full avgift för kursen/boendet oavsett om du kommer att delta eller ej. Undantaget är sjukdom där sjukintyg/veterinärintyg krävs för återbetalning.

 

Kurs/bekräftelse

Du får en bekräftelse via e-post där tid, plats och ev. tillbehör du ska ha med dig framgår. I samband med bekräftelsen får du också en faktura på avgiften. Förfallodag står på fakturan, generellt 10 dagar.

Bekräftelsen kommer via e-post inom några dagar från din anmälan.

Vid inställd kurs/audition återbetalas hela avgiften.

 

Personuppgifter

Vi lämnar inte ut dina personuppgifter, så som adress eller telefonnummer till någon utan ditt samtycke.

 

Hundägaransvar

Dog In Work har en ansvarsförsäkring, men det är du som hundägare har det yttersta ansvaret för din hund och strikt hundägaransvar gäller på kurser, utbildningar och auditions. För allas bästa skall din hund vara försäkrad samt att du har en hemförsäkring med en ansvarsdel (drulleförsäkring) som täcker ev. skador på andra.