Boka lektion/beställ 5/10-kort

Bokning av privatlektion/beställning av kort


Jag vill boka en privatlektion och önskar bli kontaktad
Jag vill beställa ett 5-kort
Jag vill beställa ett 10-kort
Kortet är en gåva
 
 
 
 
 
 
 
 

FAKTA

Enstaka privatlektion betalas på plats med kort, swish eller kontant. 5/10-kort faktureras i förskott. Kortet gäller under 12 månader från inköpsdatum.


En privatlektion kostar 600:- /timme, men just nu kan du köpa ett 5-kort för 2400:- eller ett 10-kort för 4200:-

Du kan träna olika delar inom specialsök/nosework. 


Information

 

Privatlektioner genomförs med max 1 deltagande ekipage. Vill du träna med en kompis bokar ni 2 timmar och 2 ekipage kan då träna ihop/varvas, detta för att du och din hund ska få ut så mycket individuell träning som möjligt.


5/10-Kort faktureras i förskott. När fakturan är betald skickar vi kortet per post. Skall du ge bort det som gåva så bockar du i det alternativet i formuläret så får du kortet som ett presentkort.

 

Bokning av lektion kan göras via detta formulär. Då återkommer vi via e-post eller telefon för att hitta en dag och tid som passar.

 

 

Personuppgifter

Vi lämnar inte ut dina personuppgifter, så som adress eller telefonnummer till någon utan ditt samtycke.

 

Hundägaransvar

Dog In Work har en ansvarsförsäkring, men det är du som hundägare har det yttersta ansvaret för din hund och strikt hundägaransvar gäller på kurser, utbildningar och auditions. För allas bästa skall din hund vara försäkrad samt att du har en hemförsäkring med en ansvarsdel (drulleförsäkring) som täcker ev. skador på andra.